Все популярнішим серед українців є покупка копій швейцарських годинників. Чому?

promoted
П'ятниця, 5 травня 2017, 10:17

Чому, все частіше, українці стали купувати копії годинників.

Для необізнаних, копія годинника – дещо несправжнє, середнє між підробкою та іграшкою. Але то через незнання технічних особливостей реплік і їх переваг над оригіналами.

Так, - саме переваг! Як зауважують спеціалісти, котрі стикаються з високоякісними копіями на професійному рівні (консультанти інтернет-магазину Імідж), попит на годинники Rolex, Franck Muller, Hublot, Longines, Montblanc тощо неймовірно потужний. Аргументація – низька вартість на фоні неперевершеної якості. Проте, це переваги реплік класу ААА: їх не купити з рук, у підземці чи на базарі!

 Все популярнішим серед українців є покупка копій швейцарських годинників. Чому?

Повертаючись до витоків, варто нагадати, що більшість легендарних часових марок – корінням із Швейцарії. Країна банків, сиру та годинників (як в жарт, але справедливо називають західноєвропейську державу) подарувала світові не один десяток іменитих мануфактур з унікальними традиціями власного часового мистецтва.

Обираючи годинник Omega, Patek Philippe, Tag Heuer чи Ulysse Nardin, ви купуєте частинку історії бренду – а деяким маркам понад півтора століття!

Та яким би довгим не був шлях творчої еволюції майстерні, швейцарські годинник, перш за все, - то бездоганна якість. Ручна компоновка, фірмові калібри, благородність металів властиві копіям так само, як прототипам. Замовляючи репліку, ви отримуєте на 90% точнісінький оригінал, з різницею у тому, що золото, платина та діаманти там замінені на ювелірні сплави, позолоту і кристали.

Бездоганність – як генокод якості

Якщо ви досі обираєте між кредитною кабалою, аби купити натуральний швейцарський годинник за ціною квартири, і ретельно виконаною копією – ознайомтесь з перевагами останніх.

  • У колекціях фірмових реплік ви не знайдете годинники, яких в оригінальній природі не існує. До вашої уваги лише те, що винайдено та реалізовано швейцарськими майстрами, отож, вас ніколи не звинуватять у зазіханні на автентичність Vacheron Constantin, Versace, Welder, Zenith.
  • Комплектація дорівнює функціоналу: усі опції, зазначені в оригіналах (як то – секунди, хвилини, час, дата, календар, фази Місяця, ретроградна астрологія тощо) присутні у фірмових репліках. Забути або додати зайву опцію майстри із Австрії, Німеччини, Чехії, Бельгії (саме тут збирають високоякісні копії) не мають права!
  • Відрізнити репліку класу ААА від оригіналу реально лише з використанням спеціальної оптики – навряд чи у вашому оточенні знайдуться охочі до таких маневрів. Відтак, вас не звинуватять у ненатуральності іміджу, придбанні плагіатів чи низькосортних підробок.
  • Копії в десятки, а то й сотні разів дешевші за оригінали. Уявіть, скільки пар стильних наручних годинників ви купите на бюджет одного "швейцарця"!

Дарувати високоякісні репліки набагато престижніше, аніж побутову техніку чи ювелірні прикраси, адже годинник – аксесуар символічний, це знак "підкорювача часу", людини, яка керує зірками.

Жіночі та чоловічі серії швейцарських хронометрів постійно доповнюються новими знаковими моделями – це означає, що у майстрів з виготовлення шедевральних реплік буде наснага для відтворення абсолютної краси саме для вас.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.