Прем'єр Австралії пародіював Трампа на закритій вечірці, відео виклали в мережу

відео
Четвер, 15 червня 2017, 14:32

Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл спародіював президента США Дональда Трампа під час виступу на щорічному балу, організованому для представників ЗМІ.

Про це повідомляє 9news.com.au.

Відео було знято на мобільний телефон. Зазвичай на цьому балу виступ прем’єра та інших політиків не записуються та не оприлюднюються.

Однак журналіст одного з телеканалів, який не був там присутній, вирішив опублікувати відео, заявивши, що на подібних заходах не має бути заборони на зйомку.

"Ідея про те, щоб не було витоку інформації, коли в кімнаті знаходяться сотні людей з мобільними телефонами, це просто смішно", - сказав журналіст Лорі Окс.

Тернбулл пародіював манеру Трампа і жартував як про американського президента, так і про систему соціологічних опитувань у самій Австралії.

"Дональд і я, ми перемагаємо і перемагаємо в опитуваннях. Ми так багато перемагаємо. Ми перемагаємо так, як ми ніколи не раніше перемагали", - сказав Тернбулл під оплески і сміх присутніх.

Офіс Тернбулла гнівно відреагував на оприлюднення відео, а сам прем’єр заявив, що розчарований: "Це порушення протоколу, це порушення довіри і всіх подібних речей".

Нагадаємо, у лютому ЗМІ повідомляли, що телефонна Трампа і Тернбулла закінчилася раніше запланованого через те, що президент США кинув слухавку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.