Ляшко каже, що знайшов у Страсбурзі Аграмунта, який від всіх ховався

Фото
Понеділок, 26 червня 2017, 17:26

Народний депутат Олег Ляшко стверджує, що зустрів у Страсбурзі президента Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта, який сховався від журналістів та однопартійців.

Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши фото, на яких Аграмунт сідає у машину.

Зазначимо, що Ляшко не опублікував фото, на яких була б зафіксована його зустріч та розмова із президентом ПАРЄ.

 Фото із Facebook-сторінки Олега Ляшка 

"Я разом з Андрієм Лозовим та Віктором Вовком зустрів найманця Кремля Аграмунта, коли той тікав з роботи до готелю, закликали його не ганьбитися ще більше і самому піти у відставку", - написав Ляшко.

Нагадаємо, президент ПАРЄ Педро Аграмунт уникає зустрічей, на яких йому могли б повідомити про недовіру, висловлену групою Європейської народної партії.

Раніше повідомлялося, що група ЄНП в Парламентській асамблеї Ради Європи провела таємне голосування (за допомогою бюлетенів) про недовіру президенту ПАРЄ Педро Аграмунту, який був делегований на посаду від цієї групи.

Сам Аграмунт був відсутній на засіданні власної політичної групи. Як повідомляла "Європейська правда", перед тим він також уникнув спілкування з пресою.

Водночас раніше Педро Аграмунт повідомив, що не має наміру виконувати політичну домовленість і не буде йти у відставку. Ближчим часом має розпочатися сесійне засідання асамблеї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.