ОАЕ заборонили власникам катарських паспортів користуватися послугами Etihad Airways

Середа, 7 червня 2017, 12:01

Національна авіакомпанія Об'єднаних Арабських Еміратів Etihad Airways заявила, що власникам катарських паспортів в даний час заборонено подорожувати до або транзитом через Об'єднані Арабські Емірати.

Про це повідомляє Al Jazeera.

За даними Etihad Airways, така заборона є частиною урядових інструкцій.

Представник Etihad Airways також повідомив, що експатріанти, які проживають в Катарі та мають катарську візу на проживання не матимуть право на отримання візи для прибуття в ОАЕ.

Раніше повідомлялося, що Об'єднані Арабські Емірати, які розірвали дипломатичні зв'язки з Катаром, заборонили виражати симпатію стосовно Катару та погрожують порушникам в'язницею до 15 років.

Нагадаємо, вже дев'ять країн, серед яких Саудівська Аравія, Єгипет, Об'єднані Арабські Емірати, Бахрейн, Лівія, Ємен, Мальдівська Республіка, Маврикій та Мавританія, розірвали дипломатичні зв'язки з Катаром.

Уряд Йорданії заявив, що знижує рівень свого дипломатичного представництва в Катарі.

Причиною таких заходів стало звинувачення влади Катару у підтримці терористичної діяльності, в тому числі "Аль-Каїди" та "Ісламської держави".

Видання The Financial Times повідомило, що Катар виплатив до мільярда доларів викупу за викрадених в Іраку 26 членів королівської сім'ї та захоплених військових. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: