Трамп розповів про зміст другої розмови з Путіним на саміті G20

Четвер, 20 липня 2017, 07:37

Президент США Дональд Трамп заявив, його друга бесіда з президентом РФ Володимиром Путіним на саміті G20 здебільшого була обміном "люб'язностями".

Про це він розповів в інтерв'ю The New York Times.

Трамп заявив, що бесіда відбувалася під час вечері і тривала близько 15 хвилин. Трамп додав, що говорили "про усиновлення". Росія заборонила американцям всиновлювати дітей-росіян в 2012 році.

За словами американського президента, його дружина Меланія сиділа поруч з Путіним на іншому кінці столу, саме тому він до них підійшов.

"Вечеря підходила до десерту. Я підійшов привітатися з Меланією, і поки я був там, привітав Путіна. Насправді, це був більшою мірою обмін люб'язностями. Це не була довга розмова, це тривало може 15 хвилин. Просто поговорили. Взагалі , це було дуже цікаво, ми говорили про усиновлення", - розповів Трамп.

Раніше Reuters з посиланням на джерела в Білому домі повідомив, що у Трампа і Путіна на саміті G20 була друга зустріч, про яку не повідомляли офіційно.

У Білому домі заявили, що між двома президентами "була коротка розмова", яку не можна назвати повноцінною другою зустріччю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.