Автобусний перевізник Flixbus відкрив маршрути з 4 міст України

Вівторок, 25 липня 2017, 13:18

Німецький автобусний перевізник Flixbus заявив про початок регулярних рейсів до чотирьох українських міст.

Відповідна інформація розміщена на сторінці компанії у Facebook.

Перший автобус відправляється із Праги до України у четвер, 27 липня. Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почнуть їздити в Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Острава, Прага, Брно).

З нагоди відкриття нових маршрутів, перевізник оголосив про акційні ціні у період з 27 липня до 16 серпня. Мінімальна ціна квитка, наприклад, Київ-Прага, становить 5 євро. Час у дорозі складе близько доби.

Віце-президент Flixbus по Східній Європі у коментарі Deutsche Welle повідомив, що перевезення до та з України здійснюватимуть партнери Flixbus - чеська компанія Umbrella.

Це типовий порядок для роботи Flixbus, адже компанія співпрацює з понад 250 регіональних партнерів-перевізників, які мають спільну систему продажу квитків і спільний бренд.

Flixbus з минулого року продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт і інші міста. Однак безпосередньо перевезення з України здійснював партнер - компанія Leo Express.

Мережа автобусних сполучень FlixBus в Європі складається з 200 тисяч щоденних рейсів по 1,2 тис. напрямкам в 24 країнах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.