Депутат Бундестагу проведе у Раді слухання щодо історичної відповідальності Німеччини

Четвер, 6 липня 2017, 15:03

Депутат Бундестагу Марілуїзе Бек наступного тижня проведе у Верховній раді слухання щодо історичної відповідальності Німеччини перед Україною.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова підкомітету з питань міжпарламентських зв’язків, двосторонніх та багатосторонніх відносин комітету Верховної ради у закордонних справах Володимир Ар’єв.

"Великий друг України, депутат Бундестагу Марілуїзе Бек у четвер наступного тижня, разом з комітетом із закордонних справ і за сприяння голови комітету Ганни Гопко, проводить у Верховній раді слухання щодо історичної відповідальності Німеччини перед Україною.

В контексті європейського інформаційного обпльовування Росією нашої країни та її історії цей захід є дуже важливим для протидії гібридній війні Кремля", – повідомив Ар’єв.

Нагадаємо, у травні під час дебатів у Бундестазі на тему "Німецька історична відповідальність перед Україною" більшість доповідачів наголошували: важливо не лише нести відповідальність за минуле, а підтримати Україну на шляху до реформ. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.