Американські штурмовики А-10 відпрацювали приземлення на шосе під Таллінном

фото
Четвер, 10 серпня 2017, 15:03

У четвер штурмовики A-10 десятого авіапідрозділу національної гвардії США відпрацювали приземлення і зліт на розширеній ділянці шосе Ягала-Кяравете під Таллінном.

Про це повідомляє портал ERR.ee.

Навчання розпочалися з вертолітного десантування на шосе військовослужбовців бойової групи НАТО. Штурмовики A-10 прибули з бази Емарі і після відпрацювання приземлення повернулися назад.

На авіабазі Емарі в цей же час проводилися спільні кібернавчання Baltic Jungle національної гвардії штату Меріленд і Сил оборони Естонії.

В цілях безпеки Сили оборони створили навколо розширеної ділянки шосе тимчасову зону з обмеженим доступом. Ділянка шосе на відрізку 5,8 - 8,5 км була закрита у четвер для руху автотранспорту з 10.00 до 16.30.

 

Фронтові штурмовики А-10, багатоцільові вертольоти Black Hawk і військово-транспортні вертольоти Chinook Національної гвардії США прибули на авіабазу Эмари 4 серпня.

Спільні навчання триватимуть до 18 серпня, під час їх проведення в Естонії також буде знаходитися штаб ВПС Національної гвардії штату Меріленд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.