Поліція Данії не знайшла тіла зниклої журналістки на затонулому човні

фото
Неділя, 13 серпня 2017, 15:02

Під час перевірки затонулого поблизу Копенгагена приватного підводного човна "Наутилус" тіла зниклої шведської журналістки Кім Валль не виявлено.

Про це повідомила поліція Данії, повідомляє Expressen.

"Наутилус" у неділю підняли з 7-метрової глибини. Після того, як було спущено воду з  відсіків човна, спеціалісти у захисному спорядженні та протигазах провели обшуки на борту. Жодних слідів зниклої безвісти жінки не виявили.

Фото expressen.se 

Правоохоронці Данії і Швеції продовжують обшукувати місцевість як на морі у затоці Коге, де затонув човен, так і на суші. Поліція зазначила, що шанси знайти Валль живою мінімальні, якщо вона зникла у морі.

Найбільший приватний підводний човен "Наутилус" з невідомих причин затонув 11 серпня поблизу Копенгагена. Власника Петера Мадсена врятували з човна, а шведська журналістка, яка перебувала з ним на борту, зникла за загадкових обставин.

Мадсена підозрюють у ненавмисному вбивстві жінки і зараз він знаходиться під вартою. Усі звинувачення він відкидає і стверджує, що висадив журналістку за день до затоплення човна на березі острова Рефсгалеєен - колишньої промзони у гавані Копенгагена.

Мадсен відомий данський винахідник, він сам сконструював "Наутилус". Шведська журналістка мала написати про нього великий матеріал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.