Проект ЄС проводить конкурс на кращий журналістський матеріал про євроінтеграцію

Вівторок, 15 серпня 2017, 18:22

Проект ЄС Association4U проводить конкурс для журналістів на найкраще роз’яснення положень і висвітлення результатів впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Про це йдеться у повідомленні проекту на сторінці у Facebook.

У повідомленні зазначається, що конкурсні матеріали можна подавати до 20 жовтня.

Метою конкурсу, є підвищення обізнаності  обізнаність суспільства про Угоду про асоціацію/ЗВТ між Україною та ЄС; пояснення можливостей і викликів, які постають в процесі імплементації Угоди перед українськими державними інститутами, громадянами, неурядовими організаціями та господарюючими суб’єктами; популяризація успішного досвіду українських громадян та заохочення до активного використання можливостей, що надаються Угодою про асоціацію; сприяння  утвердженню європейських цінностей та європейської ідентичності України й українців.

Найкращі конкурсні матеріали визначатимуться у семи номінаціях:  аналітичний матеріал, репортаж, інтерв’ю, історія успіху, суб’єктивний погляд, ілюстрація, студентський матеріал.

Детальнішу інформацію про конкурс можна знайти на сайті проекту Association4U за посиланням http://association4u.com.ua/index.php/uk/2-uncategorised/161-2017-05-23-12-19-00

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.