Справа "Наутілуса": біля Копенгагена знайшли тіло жінки без рук, ніг і голови

Вівторок, 22 серпня 2017, 09:37

Поліція знайшла тіло жінки у воді на південь від Копенгагена в рамках операції із пошуку шведської журналістки Кім Валль, яка була на борту затонулого човна "Наутілус".

Про це повідомляє The Local.

Представник слідчої групи розповів, що тіло жінки без рук, ніг та голови знайшли у воді біля острова Амагер. Поліція поки що не може підтвердити особистість жінки.

"Тіло доставили до департаменту судової медицини у Копенгагенському університеті, де буде проведено розтин. Очевидно, що поліція, як і ЗМІ, і всі інші, не виключають, що це тіло Кім Валль. Однак про це рано говорити, ми цього не знаємо", - сказав він.

Тіло знайшли через кілька годин після того, як власник субмарини Петер Мадсен, звинувачений у вбивстві журналістки, повідомив суду, що вона померла на борту внаслідок нещасного випадку і він поховав її в морі.

Найбільший приватний підводний човен "Наутілус" з невідомих причин затонув 11 серпня поблизу Копенгагена. Власника Петера Мадсена врятували з човна, а шведська журналістка, яка перебувала з ним на борту, зникла за загадкових обставин.

Мадсена підозрювали у ненавмисному вбивстві жінки і зараз він знаходиться під вартою. Усі звинувачення він відкидав і стверджував, що висадив журналістку за день до затоплення човна на березі острова Рефсгалеєн - колишньої промзони у гавані Копенгагена.

Мадсен - відомий данський винахідник, він сам сконструював "Наутілус". Шведська журналістка мала написати про нього великий матеріал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.