Розбиті авто і старі офіси: поліцейські Франції показали погані умови роботи

фото
Середа, 30 серпня 2017, 17:26

У Франції в рамках фотоконкурсу збирають знімки, які відображають погані умови, в яких доводиться працювати співробітникам правоохоронних органів.

Про це повідомляє ВВС.

Конкурс у соцмережах проводить Союз національної та незалежної поліції (UPNI), створений групою поліцейських на тлі протестів, проведених правоохоронцями у жовтні минулого року.

салон поліцейського автомобіля

Союз описує себе як "аполітичний" і заявляє, що метою конкурсу є "поділитися невідомою частиною повсякденного життя деяких відділень поліції", і що це лише "верхівка айсберга".

На фотографіях можна побачити старі будівлі поліцейських управлінь з непрацюючими туалетами, розбиті машини і навіть поліцейських, які відпочивають під час понаднормової роботи прямо на парковці через відсутність відповідних приміщень.

 Стійка для ключів від службових авто, більшість з них висять у відділенні для "розбитих автомобілів"

Представники UPNI мають намір збирати фотографії до 10 вересня та обрати "переможця". Достовірність зображень на даний момент ніяк не підтверджується, однак UPNI каже, що після закінчення конкурсу вони запросять журналістів відвідати деякі приміщення, зображені на фото.

 

Попередня французька влада минулого року обіцяла виділити 250 мільйонів євро, щоб замінити застаріле обладнання та відновити будівлі поліції.

 

Але UPNI стверджує, що значна частина цих грошей пішла на боротьбу з тероризмом, а тому умови можуть ще більше погіршитися, оскільки новий уряд Франції обіцяє скорочення видатків з бюджету.

Представники французького управляння поліції DGPN зауважили, що деякі зображення є застарілими і не відповідають сучасному стану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.