Поліція Німеччини перевіряє новий маршрут нелегальної міграції

Понеділок, 18 вересня 2017, 08:56

Федеральна поліція Німеччини, імовірно, розкрила новий маршрут нелегальної міграції.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Поліція перевіряє, чи пов'язані між собою нещодавні випадки незаконного перевезення іноземців на територію Німеччини, зареєстровані в прилеглих до Польщі областях.

У неділю суд у місті Фюрстенвальде помістив в попереднє ув'язнення двох чоловіків, підозрюваних в організації незаконного провезення. Мова йде про 46-річного водія вантажної фури з Туреччини і 26-річного сирійця, зареєстрованогов якості біженця в Румунії.

Напередодні, 16 вересня, на автобані недалеко від кордону з Польщею поліція зупинила турецьку вантажну фуру, яка перевозила 51 нелегального мігранта, серед них 17 дітей. Поліція виходить з того, що всі ці люди прибули в Європу з Іраку, за винятком сирійця, який також ховався усередині вантажівки. На підставі суперечностей в його показаннях були зроблені висновки, що сирієць сам є одним з нелегальних перевізників.

Кількома днями раніше співробітники поліції затримали 40  іракців у населеному пункті Бад-Мускау федеральної землі Саксонія. За їх словами, вони були доставлені на вантажівці з Туреччини в Польщу, де перевізники висадили їх, після чого люди пішки перейшли кордон з Німеччиною. У кінці серпня поліція затримала в Бранденбурзі 20 іранців і іракців, що також прибули туди на вантажній фурі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.