У Юнкера заявили, що Brexit – "дурне" рішення, яке все ще можна змінити

Вівторок, 5 вересня 2017, 13:41

Мартін Зельмайр, керівник апарату президента Єврокомісії, заявив, що люди, які голосували за Brexit, прийняли "дурне" рішення, яке все ще може бути скасовано британською громадськістю.

Про це повідомляє The Telegraph.

Зельмайр, керівник апарату Жана-Клода Юнкера, вважає, що Британія все ще може "законодавчо" скасувати своє рішення про вихід із блоку.

"Brexit - погане й дурне рішення. Єдині люди, які можуть змінити його - британські громадяни, і я не мрійник, я реаліст. Brexit відбудеться 29 березня 2019 року", - сказав він у Брюсселі.

Повідомляється, що Зельмайра звинуватили у спробі втрутитися в парламентський процес напередодні тижня, коли британські депутати розпочнуть обговорення законопроекту про вихід із ЄС.

Парламент має схвалити цей законопроект у другому читанні в четвер напередодні важливого голосування, що відбудеться наступного тижня, коли лейбористи можуть спробувати розладнати Brexit-процес.

Нагадаємо, Британія хоче вести безперервні переговори з Європейським Союзом, щоб спробувати вийти із тупикові ситуації через угоду про "розлучення" із блоком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.