У МЗС РФ кажуть, що США хочуть підкинути компромат у генконсульство в Сан-Франциско

П'ятниця, 8 вересня 2017, 13:11

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова вважає, що співробітники ФБР можуть задля провокації підкинути у генеральне консульство Росії в Сан-Франциско компрометуючі документи.

Про це повідомляє ТАСС.

"Чи не спроба це американських спецслужб влаштувати антиросійську провокацію і взагалі, можливо, підкинути в будівлю компрометуючі матеріали, або потім їх якимось чином знайти. Тому що те, що вони зараз роблять, - ми не маємо про це ані найменшого уявлення", - сказала вона.

"Завантажена спеціальна апаратура, техніка, відбуваються якісь роботи. Про це, природно, ніхто нікого не інформує", - заявила Захарова.

Нагадаємо, США обмежили видачу віз у Росії після вимоги Москви зрівняти кількість дипломатичних працівників у Росії та США до 455 осіб.

У відповідь США зажадали від Росії закрити генеральне консульство у Сан-Франциско та ще два дипломатичні об’єкти на своїй території. 

Посольство США в Москві 1 вересня відновило візові операції, які були призупинені у зв’язку з відповіддю на рішення російської влади обмежити кількість співробітників американських дипустанов у РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.