У Британії розбили рідкісний суперкар вартістю $2 млн

фото
Вівторок, 24 жовтня 2017, 12:56

Надзвичайно рідкісний суперкар вартістю 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (близько $2 млн) потрапив в аварію у британському графстві Західний Сассекс.

Про це повідомляє сайт місцевої поліції.

Автомобіль Pagani Zonda, який може розганятися до 322 км на годину, врізався у відбійник на трасі, зазнавши значних пошкоджень. Водій автомобіля не постраждав.

 

У поліції не виключають, що причиною аварії могло стати те, що водій Pagani влаштував перегони з іншим спортивним автомобілем і не впорався з керуванням. Правоохоронці просять свідків ДТП звернутися до поліції.

 

За інформацією британських ЗМІ, авто належить британському бізнесменові Пітеру Сейвеллу, чия компанія Saywell International займається, наприклад, постачанням компонентів для авіаційної промисловості.

Компанія Pagani будувала цей автомобіль на замовлення Сейвелла, а через деякий її модернізували. Автомобілю, зокрема, збільшили потужність до 760 кінських сил, а також змінили колір кузова. За тюнінг бізнесмен віддав 250 000 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, нещодавно британець розбив новий суперкар Ferrari 430 Scuderia вартістю 200 тисяч фунтів (близько $262 тисяч) через годину після купівлі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.