Прем'єр Молдови тролить Додона за його намір створити орган без повноважень

Четвер, 26 жовтня 2017, 16:34

Прем'єр-міністр Молдови назвав "популізмом та маніпулюванням" плани Ігоря Додона щодо створення органу без повноважень - власної ради фахівців з різних державних відомств, на противагу Кабміну.

Про це повідомляє Newsmaker.md.

"Він турбувався кандидатами на пост міністра, тепер зрозумів, що хоче брати участь і в реформі уряду, яка вже реалізована. Думаю, що президенту просто хотілося довести до відома всіх про створення нової ради, якій він буде платити з "позабюджетних" джерел.

Якщо у нього так багато "позабюджетних" грошей, то пропоную йому повністю відмовитися від бюджетних коштів, які уряд виділяє на покриття витрат президентури. Це дозволило б нам серйозно заощадити. У нас найбільш позабюджетний президент Молдови", - написав Павел Філіп на своїй сторінці у Facebook

Філіп також зазначив, що реформа уряду, яка дозволила наполовину скоротити кількість міністерств підтримується більшою частиною населення, а також зовнішніми партнерами Молдови, які допомагали при її розробці.

Повідомляється, що Додон розкритикував сьогодні в Facebook реформу уряду Філіпа і розповів про створення своєї ради фахівців з різних державних відомств, на противагу Кабміну.

Нещодавно президент Молдови Ігор Додон опублікував звернення до громадян, в якому заявив, що не існує іншого рішення для країни, крім дострокових парламентських виборів та якнайшвидшого переходу на президентську форму правління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: