У Кремлі заявили про можливий візит Макрона в Росію наступного року

Понеділок, 9 жовтня 2017, 16:29

Франція та РФ ведуть переговори щодо можливого візиту до Росії французького президента Еммануеля Макрона, який може відбутися наступного року.

Про це заявив речник російського президента Дмитро Пєсков, коментуючи повідомлення російської газети "Коммерсант" про плани Макрона відвідати Петербурзький міжнародний економічний форум у 2018 році, повідомляє "Интерфакс".

"Ведуться контакти щодо участі (Франції в ПМЕФ – Ред.) на вищому рівні, але я поки не став би забігати наперед", - сказав Пєсков.

Він закликав почекати "оголошень з Парижа". Пєсков додав, що "в Москві зацікавлені в участі французької сторони, яка є дуже важливим партнером РФ".

Раніше "Коммерсант" написав про плани Макрона приїхати на Петербурзький економічний форум. Співрозмовник газети заявив, що офіційно оголошувати про це рішення Париж поки не буде, оскільки "президентські вибори в Росії відбудуться тільки в березні, і хоча ми передбачаємо їх результат, було б не зовсім правильно приймати вже зараз запрошення ще не переобраного Володимира Путіна".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.