У Британії знайшли мертвим політика, звинуваченого у "неналежній поведінці" з жінками

Вівторок, 7 листопада 2017, 16:00

У Британії знайшли мертвим екс-члена уельського уряду Карла Сарджента, відстороненого у зв’язку з обвинуваченнями стосовно його "особистої поведінки".

Про це повідомляє The Telegraph.

Карла Сарджента, батька двох дітей і секретаря в уряді Уельсу з питань громад та дітей, знайшли мертвим у його будинку у Північному Уельсі.

Карл Сарджент 

Поліція розпочала розслідування обставин смерті та обіцяє з часом надати повнішу інформацію.

Поки що не зрозуміло, чи скоїв Сарджент самогубство. Речниця поліції Північного Уельсу заявила, що наразі поліція не розглядає його смерть як підозрілу.

Сарджент помер за кілька днів після того, як Лейбористська партія призупинила його членство та у п’ятницю почала розслідування з приводу звинувачень щодо його поведінки.

Перший міністр Уельсу Кервін Джонс повідомив, що розслідування проти Сарджента розпочали у зв’язку з "низкою інцидентів" після висунення обвинувачень кількох жінок.

49-річний Сарджент тоді заявляв, що обвинувачення проти нього "шокуючі та тривожні" і закликав провести незалежне розслідування, "щоб він міг очистити своє ім'я". Водночас він відзначав, що йому не надали подробиць стосовно висунутих проти нього звинувачень .

У заяві сім’ї з приводу смерті політика ідеться, що його родина "спустошена" у зв'язку з втратою. Лідер лейбористів Джеремі Корбін описав смерть свого однопартійця як "жахливі і глибоко шокуючі новини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.