Шторм у Нідерландах: двоє загиблих, рух транспорту паралізовано

фото, відео
Четвер, 18 січня 2018, 15:57

Двоє людей загинули в Нідерландах в результаті штормового вітру та сильних опадів, які паралізували рух транспорту на території країни і призвели до скасування авіарейсів.

Про це повідомляє NOS.

За інформацією поліції провінції Оверейсел на сході країни, в місті Зволле загинув 62-річний чоловік, коли на його машину впало повалене вітром дерево.

Ще один 62-річний чоловік загинув сьогодні в цій же провінції, але в місті Енсхеде. Поліція повідомила, що загиблий був водієм вантажівки.

 

Він вийшов на дорогу, щоб прибрати гілку, яка заважала руху, а в цей час його вдарило іншою гілкою. Травма голови виявилася смертельною.

На території Нідерландів оголошений "червоний код" небезпеки – найвищий рівень загрози від природних лих.

Користувачі соцмереж публікують відео та фото із наслідками стихійного лиха, на яких видно, як сильний вітер зриває дахи з будинків та зносить транспортні засоби з доріг.

Як повідомлялося, через погодні умови транспорт Нідерландів працює з перебоями. Зокрема, на залізниці зменшено кількість потягів, вони курсують з більшим інтервалом.

Міжнародний аеропорт Схіпхол ще напередодні зробив попередження пасажирам і рекомендував стежити за статусом своїх рейсів на сайті. Авіакомпанія KLM в якості запобіжного заходу скасувала 220 рейсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: