У Бельгії шторм "Давід" забрав життя людини, багато поранених

фото
Четвер, 18 січня 2018, 18:34

Внаслідок шторму "Давід" у Бельгії загинула одна людина, є багато поранених.

Про це повідомляє RTBF.

Шторм, що пройшов Бельгією минулої ночі та у четвер вранці, призвів до смерті однієї жінки у комуні Гре-Дуасо. Вона загинула внаслідок падіння дерева на її автомобіль.

ФОТО з сайту RTBF 

Через негоду багато людей серйозно поранені. Один постраждалий – чоловік з Антверпена, травмований на терасі свого будинку кріслом, яке у повітря зірвав вітер.

Постраждали автошляхи, залізниця і будівлі. На одній зі шкіл неподалік Брюсселя знесло дах. У провінції Лімбург без даху залишилась початкова школа.

Через сильні пориви вітру зупинив роботу порт Гента. Велика кількість автомобільних та залізничних шляхів були заблокованими вирваними деревами та зірваними дахами.

У північній частині країни було оголошено "оранжевий" степінь штормового попередження зі швидкістю вітру 100 км/годину.  На півдні країни – "жовтий" степінь попередження через швидкість вітру 90-100 км/год.

Як повідомлялось, у Німеччині одна людина загинула і кілька отримали травми через ураган "Фрідеріке", який вирує у західних регіонах країни.

Двоє людей загинули в Нідерландах в результаті штормового вітру та сильних опадів, які паралізували рух транспорту на території країни і призвели до скасування авіарейсів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: