У Венеції почали розслідування через рахунок на тисячу євро за стейки для туристів

Вівторок, 23 січня 2018, 17:12

Мер та глава поліції Венеції пообіцяли вжити заходів після того, як група з чотирьох туристів поскаржилися щодо рахунку на 1100 євро за чотири стейки, смажену рибу та воду.

Про це повідомляє The Local.

Про інцидент з японськими туристами в Італії, які переплатили за їжу, повідомили багато ЗМІ у всьому світі після того, як організація Gruppo 25 Aprile розповіла їхню історію.

Повідомляється, що четверо японських клієнтів, які навчаються в університеті у Болоньї, подали скаргу в поліцію з приводу рахунку за їжу в одному із ресторанів біля знаменитої площі Святого Марка.

"Ми захищаємо місцевих жителів, і той, хто ризикує добрим ім'ям Венеції, ставить під ризик всіх венеціанців", - заявили у Gruppo 25 Aprile. Організація також повідомила, що планує опублікувати довідник про те, як "вижити у Венеції", напередодні щорічного карнавалу, який починається цієї неділі.

Власник ресторану, що потрапив у скандал, повідомив, що "не пам'ятає, щоб виникали які-небудь проблеми з будь-якими японськими клієнтами".

Нагадаємо, свого часу мер Венеції Луїджі Брун'яро розкритикував туристів, які скаржаться на те, що місто є занадто дорогим, та назвав їх "скнарами".

Однак після недавнього інциденту, про який повідомлялося по всьому світу, Брун'яро сказав, що якщо "ганебний епізод" буде підтверджено, то міська влада обіцяє покарати винних.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.