Карнавал у Німеччині: Трампа показали у "компрометуючій" позі з російським ведмедем

Фото
Понеділок, 12 лютого 2018, 16:53

У Кельні, Дюссельдорфі та Майнці під час традиційних карнавальних парадів були висміяні світові лідери, серед яких президент США, канцлерка Німеччини, прем'єрка Британії та інші.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Карнавальний сезон в Німеччині досяг свого піку у понеділок, 12 лютого, розпочавшись барвистими парадами у багатьох містах.

Серед тих, кого німці вирішили висміяти в цьому році були канцлерка Німеччини Ангела Меркель, президент США Дональд Трамп та прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей.

Президента США Дональд Трампа зобразили у компрометуючій позі з російським ведмедем, Дюссельдорф 
Прем'єрка Британії Тереза Мей та її сумнівне новонароджене Brexit-дитя, Дюссельдорф  

Deutsche Welle відзначає, що багато хто в Німеччині з тривогою сприймає рішення Британії вийти зі складу Євросоюзу.

 

Німецьку канцлерку зобразили у вигляді павучихи "чорна вдова", яка ширяє над черепами тих, кого вважають її політичними жертвами.

Лідер керівної партії Польщі "Право і справедливість" Ярослав Качиньський, який тримає серп зі словом "диктатура", та угорський прем'єр-міністр Віктор Орбан із молотом, разом готові знищити законні права (Дюссельдорф)  
Мартін Шульц, лідер СДПН, перетворюється у "фарш" (Всі фото із сайту DW)

Нагадаємо, минулого року на традиційному весняному карнавалі у німецькому Дюссельдорфі увага була націлена на спірній політиці Трампа та питанні виходу Великої Британії з ЄС.

Тоді, на одній із композицій було зображено, як президент США гвалтує Статую свободи, а на іншій - британська прем'єрка намагається застрелитись з пістолета, на якому написано Brexit.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: