Делегація росіян знову поїде до ПАРЄ домовлятися про примирення

Четвер, 15 лютого 2018, 13:05

Парламентарії РФ у середині березня поїдуть в ПАРЄ для участі в засіданні ad-hoc комітету Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це заявив віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой, повідомляє "РИА Новости".

"В ad-hoc комітеті - це буде в середині березня - поїдемо, поговоримо з ними ще", - сказав Толстой, відповідаючи на питання про наступну зустріч парламентаріїв РФ з представниками ПАРЄ.

Раніше глава міжнародного комітету Ради Федерації РФ Костянтин Косачов заявляв, що 16 березня в Парижі відбудеться наступне засідання робочої групи з гармонізації роботи органів ПАРЄ та Ради Європи за участю Росії.

Нещодавно стало відомо, що Рада Думи РФ не затвердила перерахування внеску Росії на фінансування Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) за 2018 рік.

Нагадаємо, росіяни хочуть повернутися до ПАРЄ через зміни до регламенту.

Бюро ПАРЄ створило спеціальну групу, яка займеться питанням представлення Росії в обох статутних органах Ради Європи, тобто поверненням представників РФ до складу Парламентської асамблеї Ради Європи.

На червневій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи може бути представлений проект рішення про зміна до правил та процедур ПАРЄ, ухвалення якого вимагають в РФ.

Читайте також на сайті Європейської Правди статтю: "РФ до осені чекають: стала відомою схема зняття санкцій з Росії в ПАРЄ"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.