Порошенко підтримав британського міністра: РФ має заткнутися та забратися геть

П'ятниця, 16 березня 2018, 16:41

Президент Петро Порошенко підтримав заяву міністра оборони Великої Британії про те, що Росії у справі отруєння Сергія Скрипаля та його доньки слід "відійти і заткнутися".

Про це він написав у Twitter.

"Хімічна атака" Кремля у Великій Британії – не що інше, як посягання на суверенітет Великої Британії. І наше послання Росії таке ж, як і слова британського міністра оборони Гейвіна Вільямсона: "Заткнутися та забратися геть", - написав Порошенко.

Нагадаємо, глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон заявив, що президент Росії Володимир Путін "практично напевне" особисто віддав наказ використати токсичну нервово-паралітичну речовину "Новічок" для отруєння Скрипаля.

Велика Британія висилає з країни 23 російських дипломатів та припиняє всі дипломатичні контакти з РФ на високому рівні через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

У відповідь глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва скоро вишле з РФ британських дипломатів.

Детальніше про реакцію світу на події в Британії читайте у статті "Європейської правди": "Скромні санкції" за отруєння шпигуна: як світ підтримав Британію у боротьбі з Кремлем".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.