Банк Goldman Sachs попередив персонал у Лондоні про частковий переїзд до Франкфурта – ЗМІ

Середа, 7 березня 2018, 16:52

Банк Goldman Sachs попередив близько десятка своїх співробітників в Лондоні про часткове перенесення бізнесу до Франкфурта у зв'язку з виходом Британії із ЄС.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на два джерела, знайомі із ситуацією.

"Після місяців терпіння і приватного лобіювання, американський інвестиційний Банк вирішив, що більше не може чекати ясності від законодавців про те, як на його бізнес може вплинути вихід Великої Британії з торгового блоку, та вживає заходів, щоб звести до мінімуму незручності для клієнтів", - повідомляє агентство.

За даними джерел, банк поінформував відділи з обслуговування операцій на ринках похідних фінансових інструментів та позикового капіталу, які працюють з німецькими рахунками, про передислокацію у Франкфурт, а також про необхідність провести підготовчу роботу для переїзду до кінця червня.

Одне із джерел також заявило, що з кількома членами цих команд уже було обговорено умови та підписано нові німецькі трудові договори.

Наразі, як повідомляє Reuters, у Goldman Sachs відмовляються від коментарів.

Нагадаємо, близько 30 міжнародних банків розглядають можливість переїзду з Лондона до Франкфурта-на-Майні у зв'язку з виходом Великої Британії з Євросоюзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: