Через страйк на українсько-польському кордоні виникли черги

Вівторок, 25 вересня 2018, 15:45
На Львівщині у зв'язку з так званим італійським страйком польських контрольних служб на кордоні з Польщею у чергах 860 автомобілів.

Про це пише прес-служба Державної фіскальної служби України.

"Сьогодні, 25 вересня, станом на 12:00 у пунктах пропуску Львівської області на українсько-польському кордоні утворились черги загалом з 400 легкових та 460 вантажних автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільші черги зібрались у пропускних пунктах "Рава-Руська - Гребенне" (150 пасажирських та 90 вантажних транспортних засобів), "Краковець-Корчова" (120 пасажирських та 210 вантажних) та "Шегині - Медика" (80 пасажирських та 160 вантажних). Значно менше накопичення транспортних засобів у пунктах пропуску "Грушів - Будомеж" (30 пасажирських) та "Смільниця - Кросценко" (20 пасажирських). У пункті пропуску "Угринiв - Долгобичув" черг немає.

Однією з причин накопичення транспортних засобів є так званий тихий страйк польських контрольних служб на кордоні. Рух на польсько-українському кордоні зростає нечуваними темпами. З січня по серпень поточного року його перетнуло майже 14,5 мільйонів осіб. Співробітники Прикордонної служби, серед іншого, вимагають збільшення зарплат. 

Нагадаємо, італійський страйк полягає у надто скурпульозному дотриманні своїх обов'язків з боку працівників, що призводить до уповільнення темпів роботи або її зупинки при одночасному перебуванні на робочому місці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.