У РФ назвали "маніпуляціями" дані Лондона про підозрюваних в отруєнні Скрипалів

Середа, 5 вересня 2018, 14:21

МЗС РФ відреагувало на обвинувачення Лондоном двох росіян у "справі Скрипаля", закликавши Британію "перейти від інформаційних маніпуляцій" до практичної взаємодії.

Про це повідомляє російське агентство "Интерфакс".

"Опубліковані в ЗМІ імена, як і фотографії, нам нічого не говорять. Знову закликаємо британську сторону перейти від публічних звинувачень і інформаційних маніпуляцій до практичної взаємодії за лінією правоохоронних органів", - заявила в середу офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова журналістам.

Вона зазначила, що "численні відповідні запити від російської сторони у Лондона є".

"Розслідування настільки серйозних злочинів, про які неодноразово заявляли в Великій Британії, вимагає найретельнішої роботи, скрупульозного аналізу даних і щільної взаємодії", - заявила Захарова.

Нагадаємо, британська поліція стверджує, що має достатньо доказів для звинувачення двох російських громадян Олександра Петрова та Руслана Боширова у застосуванні нервово-паралітичної речовини "Новічок" у місті Солсбері.

Поліція оприлюднила серію фотографій з камер відеоспостереження з обома підозрюваними росіянами, які дозволили відстежити маршрут Петрова і Боширова на території Британії перед та після отруєння Скрипалів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.