Німецька поліція опублікувала відео нападу на ультраправого депутата

відео
П'ятниця, 11 січня 2019, 16:34

Поліція Бремена опублікувала відеозапис із камер спостереження, на якому видно скоєння нападу на ультраправого депутата, що стався цього тижня.

Ролик розміщений на офіційному сайті поліції у п’ятницю.

Приблизно однохвилинний відеозапис демонструє кадри із двох камер спостереження у пасажі, де в понеділок напали на німецького ультраправого політика Франка Магніца, члена парламенту від партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD). 

На кадрах видно трьох людей у капюшонах, які йдуть слідом за Магніцем. Один із них б’є його ззаду по голові і валить на землю.

Магніц заявляв, що на нього напали та жорстоко побили політичні опоненти у Бремені. Він сказав, що його вдарили ззаду по голові дерев’яною палкою, а потім били, коли він впав, до втрати свідомості.

Проте прокуратура заявила, що кадри з камер спостереження ставлять під сумнів версію депутата. Речник бременської прокуратури повідомив, що на записах видно, як Магніца один раз б’ють ліктем, потім він падає, а нападники втікають.

Прокуратура заявила, що виплатить грошову винагороду у розмірі 3 тисяч євро за докази, які допоможуть упіймати нападників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.