Екс-прем'єр Польщі розповіла, як люди воювали з динозаврами

Четвер, 31 січня 2019, 19:05

Колишній прем'єр-міністр Польщі Ева Копач розповіла про те, як люди "вбивали динозаврів", коментуючи те, що рейтинги владної партії "Право і справедливість" (PiS) різко не впали, незважаючи на проблеми політсили.

Про це пише Оnet.

Так, напередодні суд арештував колишнього речника Міноборони Польщі Бартоломея Місевича, який був речником за міністра PiS Антоні Мацеревича.

"Останні опитування, які я бачила, показали чотири відсотки різниці (між PiS і "Громадянською платформою" - Ред.). Такі історії відкладаються. Недостатньо того, що одного дня газета напише, що пан Місевич, золота дитина PiS, робив різні огидні речі під оком Мацеревича", - сказала вона.

"Я нагадаю вам про надзвичайно давні часи, коли були динозаври, і у людей не було жодних рушниць або сучасної зброї, яка б їх вбивала. Ви знаєте, що вони робили? Вони кидали каміння. Зрозуміло, що від одного кидка цим каменем він не впав, але якщо вони кидали місяцями, вони могли так сильно послабити його, що могли перемогти. Тиск має сенс", - розповіла Копач.

Вважається, що динозаври вимерли близько 66 млн років тому, а неандертальці з'явилися близько 400 тисяч років тому.

Як повідомлялося, днями польське видання Gazeta Wyborcza отримало записи прихованих переговорів лідера партії влади "Право і справедливість" Ярослава Качинського з австрійським бізнесменом Геральдом Біргфеллнером, з яких стало відомо про плани Качинського збудувати дві висотки у центрі Варшави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.