Міністр у Франції назвала кота Brexit, бо він "нерішучий і не хоче виходити"

Понеділок, 18 березня 2019, 20:06

Французький міністр у справах Європи Наталі Луазо назвала свого кота Brexit, тому що він "нерішучий і не хоче виходити", коли вона за його запитом прочиняє двері.

Як повідомляє видання The Local, посилаючись на газету Journal du Dimanche, Луазо розповіла про це у соціальній мережі Facebook.

"Він будить мене щоранку, нестерпно і голосно м’явчить, тому що хоче вийти. Коли я відчиняю двері, він, нерішучий, залишається всередині. А потім, коли я його виганяю, кидає на мене злі погляди", - пояснила своє рішення дати коту незвичне ім’я французька міністр.

Ця новина надійшла після того, як британський парламент минулого тижня вдруге відмовився підтримати угоду про вихід з ЄС. Британія на референдумі проголосувала за вихід з ЄС у 2016 році, але з того часу парламент не схвалив домовленості про впорядкований вихід з блоку.

Наталі Луазо відповідає за підготовку Франції до Brexit. На посаді міністра у справах Європи вона уважно стежила за переговорами між Лондоном і Брюсселем, які тривали два роки.

Британія все ще планує вийти з Євросоюзу 29 березня. Однак, найвірогідніше, Brexit буде відтерміновано щонайменше до кінця червня.

"Ще невідомо, чи вийде врешті-решт кіт Луазо, чи відступить від краю дверей об 11-ій годині. Хто зна, чи її кіт взагалі коли-небудь вийде на вулицю. Та якщо він все ж це зробить, то чи почне негайно нестерпно м’явчати, щоб його пустили назад, щойно зрозуміє, наскільки там холодно?", - проводить іронічні паралелі видання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.