"Гра престолів", життя хом'яка і подорож на Марс: все це триває менше за Brexit

П'ятниця, 29 березня 2019, 15:03

Велика Британія понад 1000 днів тому проголосувала за вихід з Євросоюзу, але процедура досі не завершена і тільки зараз виходить на фінішну пряму.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ВВС.

Депутати британського парламенту сьогодні готуються втретє голосувати за урядову угоду про вихід з ЄС, а британські ЗМІ знайшли п'ять речей, які не тривають або не тривали так довго.

До того як Північна Ірландія стала точкою напруженості у переговорах між Брюсселем та Лондоном, вона була також відома тим, що тут збудували "Титанік". Роботи тривали 790 днів.

Відстань від будівлі Палати громад до Марсу – приблизно 56 мільйонів кілометрів, але подорож туди триватиме орієнтовно 300 днів. Таким чином, після референдуму в 2016 році ви б мали час злітати туди, зібрати урожай картоплі, як Метт Деймон у фільмі "Марсіянин", і привезти його додому, щоб зробити марсіанське пюре.

Британський парламент відхилив вісім альтернативних сценаріїв Brexit

Події у серіалі "Гра престолів", за різними оцінками, відбуваються протягом приблизно трьох-чотирьох років (близько 1100-1400 днів). Хто сидітиме на Залізному Троні - і на Даунінг-стріт, 10 - коли осяде пил? Все вирішиться цієї весни.

Середня тривалість життя хом'яка становить близько трьох років (близько 1100 днів). Тож безліч хом'яків прожили все своє життя, не знаючи нічого, крім нескінченних переговорів про Brexit.

Знамениту сьогодні на весь світ Ейфелеву вежу у Парижі збудували трохи більше ніж за 700 днів. Її мали розібрати через 20 років, але цього не сталося. Тому що, як виявила Тереза Мей, плани можуть змінюватися. Особливо коли це стосується Європи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.