Таран авто посла України в Британії: нападник гучно слухав українську музику

Неділя, 14 квітня 2019, 10:35

Чоловік, який напередодні декілька разів навмисно протаранив службовий автомобіль посла України у Великій Британії, протягом кількох годин перед інцидентом гучно слухав в машині українську музику.

Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на дані британських ЗМІ.

Зокрема, цю інформацію розповів один із місцевих жителів, що мешкає біля українського посольства. Дарсі Мерсьє стверджує, що автомобіль нападника під'їхав до посольства близько 7 ранку в суботу, водій гучно увімкнув музику "на знак протесту проти посольства".

У Британії стався напад на авто посла України

"Я попросив його вимкнути музику, а він сказав, що увімкнув  українську музику для українського посольства. Він був трохи войовничий", - розповів чоловік BBC.

Інший житель, Ден, який теж проживає поруч, розповів MailOnline, чоловік у "Мерседесі" був на вулиці з гучною музикою  протягом декількох годин - з 7:30 ранку.

Нагадаємо, напередодні службову машину посла України у Великій Британії Наталії Галібаренко біля будівлі посольства у районі Голанд парк навмисно протаранив автомобіль. Коли на місце прибула поліція, нападник скерував авто і на правоохоронців. Ті були змушені відкрити вогонь.

В результаті подій ніхто не постраждав. Нападника затримали, поліція з’ясовує його мотиви. Інцидент не вважають терактом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.