У Білорусі явка українських виборців більша, ніж у першому турі

фото
Неділя, 21 квітня 2019, 15:42

Станом на 12:00 явка українських виборців на дільниці у Мінську перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів президента України.

Як повідомляє "Європейська правда", такі дані наводить посольство України в Білорусі.

"На закордонній виборчій дільниці №900007, розташованій у Мінську у приміщенні Посольства України в Республіці Білорусь триває голосування у другому турі виборів Президента України. Станом на 12.00 явка перевищує зафіксовану на цей час у першому турі виборів Президента України", - йдеться у повідомленні", - йдеться у повідомленні посольства в Twitter.

Раніше повідомлялося, що у Берліні станом на 13:00 проголосували майже 900 українців, що на 50% більше, ніж у першому турі.

Нагадаємо, у Варшаві ще до відкриття дільниці вишукувалася черга з виборців. Станом на зараз черга розтяглася на понад 200 метрів, в ній стоїть приблизно 600 осіб. Для того, щоб проголосувати, необхідно чекати приблизно 1,5 години.

Загалом у закордонному виборчому окрузі ЦВК сформувала 101 дільничну комісію. Українці голосують у 72 країнах світу.

У суботу о 23:00 за київським часом, почала роботу виборча дільниця # 900001, розташована у посольстві України в Австралії. Голосування там вже завершилося.

Вибори президента завершаться після закриття останньої дільниці у Сан-Франциско. Голосування там триватиме до 6 ранку за Києвом 22 квітня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.