Глава делегації США оцінив інавгураційну промову Зеленського

Понеділок, 20 травня 2019, 12:35

Міністр енергетики США Рік Перрі оцінив інавгураційну промову президента Володимира Зеленського та запевнив, що Сполучені Штати й надалі підтримуватимуть Україну.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна".

У Молдові пояснили, чому прем’єр не приїхав на інавгурацію Зеленського

"Промова президента Зеленського була вражаючою і дуже потужною в тому, яку візію для майбутнього України там представлено. Суть у тому, що вибори були для народу України, а не для нього", - сказав він журналістам у кулуарах Верховної Ради після інавгурації Зеленського в понеділок.

Крім того, Перрі наголосив, що США надалі підтримуватимуть Україну.

Візит на інавгурацію Зеленського підтвердили п’ять президентів

"Сполучені Штати - разом із народом України, вони з нетерпінням очікують спільної роботи з новим президентом, сподіваюся, і з новим парламентом", - додав він, пославшись на президента США Дональда Трампа.

Серед іншого Перрі зазначив, що якби американська сторона мала більше часу, то делегація США, яку він очолював на інавгурації, була б у декілька разів більшою.

Як повідомлялося, на інавгурацію шостого президента України Володимира Зеленського прибули президенти усіх країн Балтії, Грузії та Угорщини, помічник генсека НАТО і віце-президент Європейської комісії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.