Климпуш-Цинцадзе не виключила подальшу роботу у владі за президента Зеленського

Вівторок, 21 травня 2019, 13:21

Віце-прем’єр з європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе проти того, щоб міністри йшли з посад до виборів, і не виключає своєї подальшої роботи у владі за президентства Володимира Зеленського.

Про це вона заявила на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент "Європейської правди".

Климпуш-Цинцадзе підкреслила, що вона проти позиції Володимира Гройсмана про необхідність відставки до виборів і що під час засідання уряду у понеділок сказала прем’єру про це.

"Ми зобов'язані працювати, доки не буде створений новий уряд", - наголосила вона.

Коли її запитали про можливість продовження роботи в уряді за президентства Зеленського і після дострокових виборів, віце-прем’єр зазначила: "Хай спочатку запропонують".

На уточнююче запитання "Європейської правди" про можливість працювати міністром оборони Климпуш-Цинцадзе заявила: "Є багато питань. Ми всі подорослішали після 5 років у політиці. Я прийшла в політику, вважаючи, що треба брати відповідальність. Чи ніхто не збирається переходити червоних ліній європейської і євроатлантичної інтеграції - це принципове питання. Друге питання - з якою швидкістю ми плануємо рухатися. Від відповіді на ці запитання залежать інші відповіді".

Нагадаємо, 20 травня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що прийняв для себе рішення подати у відставку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.