Італійський лоукостер планує відкрити офіс і почати базувати літаки в Україні

П'ятниця, 14 червня 2019, 15:18

Італійська лоукост-авіакомпанія Ernest Airlines наступного року планує почати базувати в Україні два літаки та відкрити офіс.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на avianews.com.

Лоукостер Ernest Airlines відкрив ще один рейс з Києва до Італії

Представник авіакомпанії повідомив виданню, що наразі обговорюється, чи будуть обидва авіалайнера базуватися в Києві, чи один з них буде розміщений в регіональному аеропорту України.

Також в планах авіаперевізника відкриття власного офісу в Києві, який буде займатися обслуговуванням агентств і пасажирів, а також колл-центру. Зараз підтримка пасажирів здійснюється україномовними операторами з Італії.

У 2019 році Ernest Airlines очікує на перевищення пасажиропотоком на його маршрутах між Україною та Італією позначки у 500 тисяч осіб. У 2018 році цей показник склав 200 тисяч мандрівників.

Ernest Airlines відкриє нові рейси з України до Італії та Албанії

Обсяг інвестицій, які компанія витратила за останні 2 роки для заходу на український ринок, Ernest Airlines оцінює в 30 млн євро. У наступні два роки компанія планує витратити для розвитку своєї присутності в Україні 100 млн євро.

Сьогодні флот Ernest Airlines включає три літаки A320 і один A319. Авіакомпанія здійснює польоти з міст Італії за 13 маршрутами в київський аеропорт Жуляни, Львів, Харків і Одесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.