Українець залишається у важкому стані після серйозної ДТП в Польщі

Субота, 15 червня 2019, 11:20

Громадянин України, який з трьома іншими українцями потрапив у жахливу ДТП з летальними наслідками 12 червня на заході Польщі, й надалі перебуває у дуже важкому стані у лікарні міста Гожув Великопольський.

Про це повідомила агентству "Укрінформ" керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса, повідомляє "Європейська правда".

"Я учора двічі відвідала в реанімаційному відділенні лікарні наймолодшого учасника ДТП Олександра. Мала розмову з лікарем реанімаційного відділення. Стан пацієнта критичний, важкий", - констатувала консул.

У Польщі в ДТП загинули троє громадян України

Вона зазначила, що на місці перебувають родичі постраждалого, а також громадян України, які загинули в цій аварії. Вони були опитані в поліції у якості свідків та потерпілих.

Представники товариства "Україна починається з себе" у Гожові Великопольському безкоштовно допомогли рідним загиблих та хворого транспортом та проживанням.

Консул вже отримала дозволи від прокуратури на вивезення тіл померлих, а також документи, на підставі яких з понеділка буде продовжена процедура підготовки усіх необхідних документів для транспортування тіл до України.

Нагадаємо, серйозна аварія сталася у Польщі в середу, в результаті ДТП загинули троє громадян України.

На місцевій дорозі між Пщєвом і Новим Гожицьком з невідомих причин водій Opel Astra втратив контроль над автомобілем, з’їхав з дороги і врізався в дерево. В автомобілі їхали четверо українців.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.