У лікарнях залишаються 52 постраждалих в ході акції в центрі Тбілісі

Субота, 22 червня 2019, 12:51

У різних клініках Тбілісі проходять лікування 52 пацієнта, які постраждали в ході акції на проспекті Руставелі в центрі Тбілісі.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на 1tv.ge.

За даними Міністерства охорони здоров'я Грузії, стан здоров'я переважної більшості пацієнтів стабільний, і частина сьогодні покине медичні установи.

У хірургічному відділенні клініки Інгороква залишаються дев'ять пацієнтів, які були прооперовані. За словами лікарів, швидше за все вже в понеділок всі вони покинуть медустанову.

Що стосується інших постраждалих, 11 пацієнтів залишаються в "Нью-госпіталі". За інформацією клініки, У жодного з пацієнтів немає травм, які створюють загрозу життю. Ще чотири пацієнти залишаються в лікарні Гудушаурі. Як кажуть в клініці, їх, ймовірно, випишуть до кінця дня.

"Путін - х..ло", "Росія - окупант": протест під парламентом Грузії тривав усю ніч

Нагадаємо, через скандал із російськими депутатами, які з’явилися у грузинському парламенті, у четвер ввечері в Тбілісі почалися масові протести. Опозиція висунула вимогу про відставку спікера, голів МЗС та прикордонної служби, а згодом спробувала взяти штурмом парламент.

Вночі поліція розігнала людей за допомогою сльозогінного газу, але згодом вони повернулися.

Під час сутичок під парламентом Грузії постраждали 240 людей, більше сотні досі перебувають у лікарнях.

У п’ятницю на тлі зростання напруги у відставку подав спікер грузинського парламенту, однак ввечері протести під парламентом поновилися.

В суботу очікуються нові протести.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.