Трамп обізвав мера Лондона "відмороженим невдахою"

Понеділок, 3 червня 2019, 12:28

Президент США Дональд Трамп назвав "відмороженим невдахою" мера Лондона Садіка Хана, який неодноразово критикував американського президента у минулому.

Як повідомляє "Європейська правда", це президент США написав у своєму Twitter.

"Садік Хан, який, як усі вважають, погано виконує свою роботу на посаді мера Лондона, виявив дурну недоброзичливість у зв’язку з візитом президента Сполучених Штатів – безумовно, найважливішого союзника Сполученого Королівства. Він - відморожений невдаха, який повинен сконцентрувати свою увагу на злочинності в Лондоні, а не на мені", - написав Трамп у своєму Twitter в понеділок.

Мер Лондона порівняв методи Трампа з фашистськими

"Хан дуже нагадує мені нашого дуже тупого і некомпетентного мера Нью-Йорка де Блазіо, який також жахливо працював… У будь-якому випадку, я з нетерпінням чекаю можливості стати великим другом Сполученого Королівства, і з нетерпінням чекаю мого візиту", - зазначив Трамп, підкресливши, що його літак заходить на посадку в лондонському аеропорту.

Президент США Дональд Трамп перебуває з державним візитом у Великій Британії з 3 по 5 червня.

Хан раніше заявив, що Трампа не варто було запрошувати у країну. Він порівняв мову, яку використовує президент США Дональд Трамп для згуртування своїх прихильників, з мовою "фашистів XX століття".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.