Зеленський у Брюсселі мав розмову з зятем Трампа – ЗМІ

Середа, 5 червня 2019, 12:30

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Брюсселя провів розмову зі старшим радником і зятем президента США Джаредом Кушнером.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна", яке отримало підтвердження цієї інформації у адміністрації українського президента.

Розмова відбулася у вівторок в рамках вечері в постійному представництві США при ЄС.

Зеленський зі спортзалу розповів про "класного дядька" Юнкера

"Так, президент Зеленський розмовляв з Кушнером, вони обговорили широкий спектр питань, починаючи від безпеки і закінчуючи енергетикою", - сказали кореспонденту агентства в АП.

На вечері також був присутній міністр енергетики США Рік Перрі, президент Польщі Анджей Дуда, високий представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні, прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе.

Як повідомлялося, Зеленський під час візиту до Брюсселя несподівано поспілкувався із прем'єром Грузії Мамукою Бахтадзе, з яким вони поселилися в одному готелі.

Крім того, за підсумками зустрічі президенти України та Польщі заявили, що налаштовані на примирення в українсько-польських відносинах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.