В Італії закрили всі нестратегічні підприємства і компанії

Неділя, 22 березня 2020, 08:43

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте в суботу оголосив про закриття в країні всіх виробництв і підприємств, що не належать до сфери критичної інфраструктури.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Ansa.

"Рішення, прийняте урядом, полягає в тому, щоб закрити на всій території всю виробничу діяльність, яка не є строго необхідною, критичної для забезпечення нас основними товарами і послугами", - сказав Конте.

Зеленський домовився з прем’єром Італії про повернення українців з Рима

Він зазначив, що продовжать роботу магазини і аптеки, додавши, що країна переживає "найсерйознішу кризу з часів Другої світової війни".

"Ці заходи є жорсткими, я знаю про це, але у нас немає альтернативи. На цей час ми повинні чинити опір, тому що тільки так ми можемо захистити себе ", - сказав прем'єр, додавши, що ефект від них буде видно через деякий час.

"Ми уповільнюємо виробничий двигун в країні, але не зупиняємо його. Це непросте рішення, але сьогодні необхідно якомога більше стримувати поширення епідемії ", - додав Конте.

Банківські, поштові, страхові та фінансові послуги будуть як і раніше надаватися. Нові оголошені обмежувальні заходи діють до 3 квітня.

Нагадаємо, за минулі 24 години в Італії зареєстровано 793 смерті через коронавірус. Таким чином, загальна кількість тих, хто помер із підтвердженим зараженням коронавірусом сягнула 4,825 осіб. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.