Італія посилює контроль на дорогах у великодні вихідні

П'ятниця, 10 квітня 2020, 15:33

Італія посилить поліцейський контроль на дорогах на час великодніх вихідних, щоб стримати людей від поїздок без поважних причин.

Як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Le Figaro, про це оголосила міністр внутрішніх справ Лучана Ламорджезе.

В Італії на час великодніх вихідних посилять поліцейський контроль на дорогах. Поїздки будуть дозволені лише з поважних причин. 

Суд у Східній Німеччині дозволив прогулянки на узбережжі моря, попри карантин

"На Великдень усі ми маємо залишитися вдома, для власного блага і для блага наших близьких, щоб допомогти Італії знову почати подорожувати якомога швидше", - зазначила міністр у коментарі виданню Corriere della Sera.

"Саме з таких міркувань ми посилюємо поліцейський контроль за переміщенням громадян, щоб стримати людей від поїздок у свої заміські будинки чи туристичні місця. Ті, хто не зможе довести поважну причину своєї поїздки, не отримають дозвіл", - розповіла Лучана Ламорджезе.

Нагадаємо, за підсумками 9 квітня в Італії кількість загиблих та кількість нових заражень дещо зросла, порівняно з показниками попереднього дня, але кількість пацієнтів у реанімації продовжує знижуватися.

З початку епідемії в Італії коронавірусом заразились 143 626 людей, померли –  18 279. Одужали загалом вже 28 470 осіб. 

Читайте також: Вірус як виклик єдності: якою буде антикризова стратегія ЄС

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.