Прем'єр Британії: лікарі були готові до варіанту оголосити про мою смерть

Неділя, 3 травня 2020, 11:29

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон був настільки близький до смерті в лікарні, коли хворів на коронавірус, що лікарі готувалися до варіанту про оголошення його смерті.

Про це Джонсон розповів в інтерв'ю The Sun.

"Це був важкий момент, я не буду цього заперечувати. У них була стратегія зі сценарієм смерті "за сталінським типом", - сказав Джонсон.

"Я не був у чудовій формі, і я знав, що існують плани на випадок непередбачених обставин. У лікарів були всі можливі заходи, що робити, якщо щось пішло не так", - додав він.

Джонсон, який протягом декількох днів перед тим, як потрапити до лікарні, самоізолювався на Даунінг-стріт, сказав, що "важко повірити", що його стан здоров'я так швидко погіршився, і він не міг зрозуміти, чому йому не стає краще, коли він потрапив до лікарні.

"Але поганий момент настав, коли було 50-50, що вона збиралися поставити трубку в моє горло. Зрештою вони дали мені кисневу маску, і я отримував літри і літри кисню", - сказав він.

Вчора Джонсон розповів, що він і його наречена Керрі Саймондс назвали новонародженого сина Вілфредом Лоурі Ніколасом Джонсоном, причому ім'я Ніколас було вибрано на честь двох лікарів, які врятували життя главі уряду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.