Єрмак і Кулеба планують візит до Парижа

Вівторок, 2 червня 2020, 19:11

Голова Офісу президента та міністр закордонних справ України мають намір відвідати Париж.

Як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Інтерфакс-Україна, про це заявив Андрій Єрмак у коментарі ЗМІ під час візиту до Берліна.

"Я думаю, що ми незабаром здійснимо такий самий візит із міністром до Парижа, й уже рухатимемося разом із нашими партнерами цим шляхом (мирного врегулювання ситуації на Донбасі - ІФ)", - заявив голова Офісу президента.

Міністри "Нормандії" проведуть переговори, саміт лідерів залежить від пандемії



Нагадаємо, сьогодні Андрій Єрмак та міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснили візит до Берліна. У складі української делегації були також заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква, радник Президента України Руслан Демченко, віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та міністр оборони Андрій Таран.

У рамках візиту відбулася низка зустрічей, зокрема, з міністром оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер та міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом, також із зовнішньополітичним радником канцлера ФРН Яном Гекером. 

Як повідомлялося раніше, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на спільній пресконференції з німецьким колегою Гайко Маасом запевнив, що у переговорах щодо врегулювання ситуації на Донбасі Україна не погодиться на перетин "червоних ліній".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.