Двох румунських депутатів оштрафували за агресивну відмову одягти маску

Вівторок, 7 липня 2020, 11:22

Двох румунських депутатів оштрафували на суми понад 1000 леїв за агресивну відмову одягти маску.

Про це повідомляє румунське Digi24, пише "Європейська правда".

Випадок стався 7 липня в ресторані швидкого харчування в історичній частині Бухареста. Двоє клієнтів, які зайшли у заклад, відмовилися одягти маски та почали зневажливо реагувати на прохання персоналу.

Прем’єра Болгарії оштрафують за вхід до церкви без маски

"Патруль поліцейської служби… поїхав на виклик охорони ресторану швидкого харчування у секторі 3, тому що всередині закладу клієнт відмовлявся одягати маску і поводив себе з викликом", - йдеться у повідомленні поліції.  

Прибувши на місце, поліцейські побачили, що порушників двоє. Після спроб поговорити, вони вдалися до зневажливих висловів на адресу правоохоронців.

"Чоловіків оштрафували на загальну суму у 2600 леїв за провокацію або безпосередню участь у скандалі в громадському місці та за образи і вульгарні висловлювання у громадському місці", - додають у повідомленні.

З’ясувалося, що порушники - двоє депутатів Палати депутатів парламенту Румунії від Соціал-демократичної партії  PSD, Адріан Соломон та Іоан Ірінель Статіва, обрані від міста Васлуй.

Першому виписали штраф на суму 1600 румунських леїв, а другому – 1000 леїв (понад 9 тис. гривень та близько 6 тис. гривень відповідно).

Нагадаємо, нещодавно у Болгарії оштрафували 24 депутатів парламенту за те, що вони не носили захисні маски у приміщенні парламенту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.