Німеччина оновила максимум заражень: майже 67 тисяч нових випадків

Середа, 24 листопада 2021, 08:22

За даними авторитетного німецького Інституту Роберта Коха, кількість зареєстрованих випадків зараження коронавірусом у країні знову значно зросла і склала 66 884.

Як повідомляє "Європейська правда", про це пише Spiegel Online.

Загальнонаціональний семиденний рівень захворюваності вперше перевищив 400. Як повідомив рано вранці в середу Інститут Роберта Коха, зараз значення становить 404,5. Цей показник досягає нового максимуму 17-й день поспіль. 

У Німеччині почали діяти ковідні обмеження для поїздок громадським транспортом

Попереднього дня значення становило 399,8, а в середу минулого тижня – 319,5.

Крім того, за 24 години було зареєстровано ще 335 смертей у зв’язку з пандемією. Загалом кількість померлих зросла до 99 768.

Нагадаємо, за оцінками Всесвітньої організації охорони здоров’я, до березня 2022 року кількість померлих від коронавірусної хвороби у Європі, ймовірно, досягне 2,2 мільйона.

Також в організації зазначають, що COVID-19 став головною причиною смерті у регіоні.

У ВООЗ зазначили, що вважають ситуацію "дуже серйозною" і прогнозують високе або критичне навантаження на медичну систему у 25 з 53 країн, які відносять до європейського регіону, а велике навантаження на реанімації загрожує майже всім країнам.

Глава МОЗ Німеччини Єнс Шпан раніше заявив, що ситуація з коронавірусом у Німеччині настільки серйозна, що не можна виключати локдаун, в тому числі для людей, які були вакциновані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.