У Польщі в ДТП загинули двоє громадян України

Вівторок, 9 листопада 2021, 14:43

У Польщі у вівторок вранці мікроавтобус з українськими номерами в’їхав у дерево.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє канал TVN24.

Аварія сталася в селі Ханьча ґміни Ракув (Свентокшиське воєводство).

Автобус їхав по провінційній дорозі № 764. Як повідомили в місцевій поліції,  водій не впорався з керуванням на поворотах дороги, виїхав на узбіччя та врізався в дерево.

"У транспортному засобі було четверо людей. Це троє чоловіків і одна жінка, швидше за все, всі громадяни України" - повідомили в поліції.

24-річний чоловік та 25-річна жінка загинули на місці.

"До лікарні доставлені 24-річний водій та 35-річний пасажир. Вони обоє були у важкому стані", - розповів поліцейський.

Дорога на місці події була перекрита.

Як  повідомив речник міністерства закордонних справ Олег Ніколенко, генконсульство України у Кракові вже надає консульську допомогу постраждалим у ДТП українцям.

"Генеральне консульство України в Кракові вже надає консульську допомогу українцям, які 9 листопада потрапили в дорожньо-транспортну пригоду в польському місті Ханьча. Як відомо, внаслідок зіткнення автомобіля загинули двоє громадян. Інші двоє отримали травми, зараз вони госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога", - зазначив речник.

За словами дипломата, українські консули взаємодіють із польською поліцією для з‘ясування обставин ДТП, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами, готують репатріацію тіл загиблих.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.