Канада ввела санкції проти Дерипаски, Пєскова, Симоньян і ще 7 росіян

Понеділок, 7 березня 2022, 18:48

Канада розширила санкційний список проти Росії, додавши у нього низку російських пропагандистів, речника Кремля Дмітрія Пєскова та російського олігарха Олега Дерипаску.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на рішення канадського уряду.

Раніше у понеділок прем’єр-міністр Канади оголосив, що його уряд оголошує нові санкції проти 10 осіб, причетних до невиправданого вторгнення РФ в Україну.

Глава МЗС Канади анонсувала нові санкції проти РФ "дуже скоро"

До санкційного списку потрапили міністр охорони здоров'я Росії Міхаіл Мурашко та міністр сільського господарства Дмітрій Патрушев, депутат Державної Думи Павел Крашенніков і прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков.

Під санкціями  опинився також російський олігарх Олег Дерипаска.

У списку, крім того, троє російських пропагандистів: телеведучий Владімір Соловйов, головний редактор RT Маргарита Симоньян та гендиректор Першого каналу Костянтин Ернст.

Ще двоє осіб у списку - Віктор Гаврилов, начальник транспортного управління ФСБ, та Дмітрій Іванов, начальник челябінського управління ФСБ.

Прем'єр-міністри Великої Британії, Канади та Нідерландів заявили у понеділок, що саме сміливість опору українців надихає їх і далі посилювати санкції проти Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.