У Придністров'ї підозрюють "український слід" у нібито теракті проти "миротворців" РФ

Вівторок, 7 червня 2022, 17:31

У невизнаному Придністров’ї заявили, що дрон, який нібито скинув гранати на території об'єкта російського контингенту, швидше за все, прилетів з території України. 

Як повідомляє Newsmaker, про це так званий міністр закордонних справ регіону Віталій Ігнатьєв заявив в ефірі "Россия 24", пише "Європейська правда".

"Цей населений пункт розташований досить близько до території України. наша слідча група працює. Але за всіма ознаками, які ми вже виявили, швидше за все, цей літаючий об’єкт прибув з боку України", - заявив він, додавши, що "не виключено і дуже ймовірно", що до диверсії причетна Україна. 

За словами Ігнатьєва, внаслідок вибухів постраждала військова техніка підрозділу.

Нагадаємо, 6 червня органи влади невизнаного Придністров’я заявили, що в неділю невідомі скинули з безпілотників два вибухових пристрої на територію автопарку російських військ.

З кінця квітня у Придністров’ї діяв найвищий рівень терористичної загрози через серію терактів без жертв, в яких у регіоні звинувачували Україну або Молдову. Врешті в кінці травня рівень понизили до "жовтого". 

Про загострення ситуації у Придністров'ї дивіться відеопояснення "Європейської правди" або читайте у текстовій версії: Придністровська спецоперація. Що стоїть за терактами у Молдові та як має діяти Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.